№ Інгредієнт Маса нетто
1 Філе для бургера 95 г
2 Кляр 25 г
3 Олія рослинна 25 г
4 Парова булочка 1 шт
5 Салат Ромен 25 г
6 Помідор 25 г
7 Соус Sweet Chili 20 г
8 Соус Чилі-Майо 30 г
9 Сир Чеддер 15 г
10 Сіль 1 г
Вихід: 200
Замовити філе для бургера ви можете в розділі Куратор для Horeca
Інструкція з приготування:
🧂👌 Почніть з приправлення філе сіллю. За бажанням, можна додати інші спеції або приправи за своїм смаком.
🍳🔥🍘🌟 Розігрійте рослинну олію на сковорідці середньої температури. Смажте філе з кляром до повного готування, поки воно не стане золотистим з обох боків. Потім вийміть його з пательні та відкладіть.
🍔🍞 Розріжте парову булочку пополам горизонтально. Якщо бажаєте, можна попередньо підсмажити половинки булочки.
🥩🥗🍅🧀 Зберіть бургер, кладучи смажене філе на нижню половину булочки. Покладіть на нього салат Ромен, кілька шматочків помідору та сир Чеддер.
🌶️🌶️🌶️🥚 Зверху покрапайте соус Sweet Chili та соус Чилі-Майо.