Кебаб курячий

Кебаб курячий

№ Інгредієнт Маса нетто
1 Фарш “Професійний” 180 г
2 Цибуля ріпчаста 15 г
3 Петрушка 10 г
4 Сіль 2 г
5 Олія рослинна 15 г
6 Лаваш 1 шт
7 Цибуля маринована 30 г
8 Соус “Аджика” 50 г
Вихід: 220 г

Замовити фарш “Професійний” ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

Інструкція з приготування:

🧂👌 Почніть з приправлення фаршу “Професійного” сіллю за смаком.

🍳🔥 Розігрійте рослинну олію на сковорідці середньої температури. Додайте цибулю ріпчасту і смажте її до м’якості та золотистого кольору. Вийміть з пательні й відкладіть.

🌿 Додайте до фаршу свіжу петрушку і добре перемішайте, щоб рівномірно розподілити.

🍳🔥 Сформуйте котлети з фаршу, нанизуйте їх на дерев’яні шпажки. Смажте котлети з обох боків до готовності на сковорідці чи в духовці.

🌯 Розгорніть лаваш і розмістіть на ньому цибулю мариновану.

🌶️ Покрапайте соус “Аджика” на цибулю мариновану.

🍖🧅 Покладіть гарячі котлети на верхню частину лавашу, насипте обсмажену цибулю ріпчасту.

✨ Ваш смачний КЕБАБ КУРЯЧИЙ з фаршу “Професійного” готовий!