№ Інгредієнт Маса нетто
- Корейка (полядвиця) свиняча 1 кг
- Олія рослинна 30 г
- Перець 4 г
- Сіль 3 г
- Паприка 4 г
- Цибуля ріпчаста 15 г
- Часник 1 зубець
- Картопля 2 шт
- Сметана 20 г
- Помідори черрі 200 гр
- Капуста брокколі 200 гр
Замовити Корейку (полядвицю) свинячу ви можете в розділі Свинина
Інструкція з приготування:
🔪🥩 Наріжте корейку (полядвицю) свинячу шматками по 1-1,5 см, зробіть невеликі надрізи у вигляді решітки.
🌶️ 🧂 Приправте з обох сторін перцем, сіллю та паприкою.
🔥 В посуд для духовки налийте олії, та помістіть приправлені шматки корейки свинячої.
🧅 🔪 🥔 Додайте зверху попередньо нарізаної цибулі, та викладіть зверху нарізану кільцями картоплю.
🧄 🥛 Змішайте подріблений часник зі сметаною, і змажте цим картоплю зверху.
🥘 🔥 Накрийте посудину фольгою, та відправте запікатися в духовку при 180 градусів цельсія на 55 хвилин.
🥩 🍅🍴🥦 Додайте до готової страви помідори черрі, та подавайте з вареною капустою броколі до столу.