Корейка свиняча з картоплею

Корейка свиняча з картоплею

№ Інгредієнт Маса нетто

  1. Корейка (полядвиця) свиняча 1 кг
  2. Олія рослинна 30 г
  3. Перець 4 г
  4. Сіль 3 г
  5. Паприка 4 г
  6. Цибуля ріпчаста 15 г
  7. Часник 1 зубець
  8. Картопля 2 шт
  9. Сметана 20 г
  10. Помідори черрі 200 гр
  11. Капуста брокколі 200 гр

Замовити Корейку (полядвицю) свинячу ви можете в розділі Свинина

 

Інструкція з приготування:

🔪🥩 Наріжте корейку (полядвицю) свинячу шматками по 1-1,5 см, зробіть невеликі надрізи у вигляді решітки.

🌶️ 🧂 Приправте з обох сторін перцем, сіллю та паприкою.

🔥 В посуд для духовки налийте олії, та помістіть приправлені шматки корейки свинячої.

🧅 🔪 🥔 Додайте зверху попередньо нарізаної цибулі, та викладіть зверху нарізану кільцями картоплю.

🧄 🥛 Змішайте подріблений часник зі сметаною, і змажте цим картоплю зверху.

🥘 🔥 Накрийте посудину фольгою, та відправте запікатися в духовку при 180 градусів цельсія на 55 хвилин.

🥩 🍅🍴🥦 Додайте до готової страви помідори черрі, та подавайте з вареною капустою броколі до столу.