Котлета по-київськи 2.0

Котлета по київськи 2.0

№ Інгредієнт Маса нетто
1 Фарш “Філейний” 160 г
2 Масло вершкове 35 г
3 Петрушка 8 г
4 Сіль 2 г
5 Олія рослинна 30 г
6 Паніровка 15 г
7 Картопляне пюре 180 г
8 Мікрогрін 3 г
9 Зелена олія 10 г
Вихід: 360 г

Замовити фарш “Філейний”  ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

Інструкція з приготування:

🧂👌 Почніть з приправлення фаршу “Філейного” сіллю за смаком.

🧈 Підготуйте вершкове масло нарізане кубиками.

🌿 Наріжте петрушку на дрібні частини.

🥩 🧈 🌿 🍞 Утворіть невеликі котлетки з фаршу помістивши в середину шматочки масла з петрушкою, та обваляйте котлети в паніровці.

🌿🔥 Розігрійте рослинну олію на сковорідці до середньої температури. Обсмажте котлетки з обох боків до золотистого кольору та готовності.

🥔 Приготуйте картопляне пюре.

🌱🥦 Прикрасьте котлетки мікрогріном і покрапайте на картопляне пюре зеленою олією для насиченості смаку.

 🙂 Ваші КОТЛЕТКИ ПО-КИЇВСЬКИ 2.0 готові!