КУРКА ПО-СІНГАПУРСЬКИ

Курка по сінгапурськи

№ Інгредієнт Маса нетто

1. Стріпси з м’яса стегна – 120 грам

2. Перець болгарський – 30 грам

3. Цибуля ріпчаста – 50 грам

4. Морква – 40 грам

5. Часник – 8 грам

6. Арахіс – 20 грам

7. Кінза – 5 грам

8. Кунжут – 2 грами

9. Соус Блек Бінс – 50 грам

10. Олія рослинна – 30 грам

 

🛒 Замовити Стріпси з м’яса стегна ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

 Інструкція з приготування:

🍗🔪 Підготуйте стріпси з м’яса стегна.

🌶️🌰 Наріжте перець болгарський на смужки, а цибулю ріпчасту на кільця. Також наріжте моркву на тонкі пластинки.

🍳🔥 Розігрійте олію рослинну на сковорідці або в глибокій каструлі.

🍗🔥 Додайте стріпси з м’яса стегна до розігрітої олії та обсмажте їх до золотистого кольору та готовності. Вийміть їх з каструлі та відкладіть.

🌶️🌰🥕 Додайте перець болгарський, цибулю ріпчасту та моркву до каструлі та смажте їх до м’якості та аромату.

🧄🥜 Додайте нарізаний часник та арахіс до овочів на сковорідці та смажте ще 1-2 хвилини.

🍯🌿 Додайте соус Блек Бінс до сковорідки з овочами та добре перемішайте.

🍗🍲 Поверніть стріпси з м’яса стегна до сковорідки з овочами та соусом. Перемішайте, щоб все добре змішалося та прогрілося.

🌿🌰 Додайте кінзу та кунжут до страви для прикраси та додаткового смаку.