Курячий рулет з моцарелою та шпинатом

Курячий рулет з моцарелою та шпинатом

№ Інгредієнт Маса нетто
1 Тушка без кістки 0,5 шт.
2 Сир Моцарела 60 г
3 Шпинат 15 г
4 Спеції 3 г
5 Олія рослинна 40 г
Вихід: 1,1 к

Замовити тушку без кістки”  ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

 Інструкція з приготування:

🧂👌 Почніть з приправлення тушки без кістки спеціями за своїм смаком.

🍳🔥 Розігрійте рослинну олію на сковорідці до середньої температури та обсмажте шпинат  протягом 0,5хв перемішуючи.

🌿🧀 Покладіть на тушку без кістки шар сиру Моцарела і шпинату. Згорніть тушку, щоб утворити рулет.

🧤 Помістіть рулет в рукав для випікання.

🍳🔥 Поставте рулет швом рукава до верху, зробіть зверху прокол у рукаві, помістіть в духовку розігріту до 180 градусів цельсія.

⏳ Очікуйте 1 год до того моменту, коли сир стане розтопленим і рулет буде золотистого кольору.

🌿🧂 За бажанням, можна додати додаткові спеції до рулету або посипати їх зверху.

🙂 Ваш смачний КУРЯЧИЙ РУЛЕТ З МОЦАРЕЛОЮ ТА ШПИНАТОМ готовий!