РЕЦЕПТ “ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ”

Печінковий торт

№ Інгредієнт Маса нетто

1. Печінкова маса або начинка з печінки – 180 грам

2. Олія рослинна – 30 грам

3. Цибуля – 60 грам

4. Мука – 15 грам

5. Сіль – 2 грами

6. Перець чорний – 1 грам

7. Мікрогрін – 1 грам

8. Бейбі-мікс салат – 10 грам

9. Яйця – 2шт

10. Молоко – 1 стакан

11. Часник – 1 зубчик

12. Майонез – 100 гр

🛒 Замовити Печінкову масу або начинку з печінки ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

Інструкція з приготування:

🥚 🥛 🧂 ⚫️🌾 В посудину додайте яйця, склянку молока, перець та сіль. Перемішайте віничком для збивання, додайте муку та детально перемішайте щоб утворилася консистентна суміш.

🧅 Далі цибулю перемоліть в блендері або в м’ясорубці.

🍖 🧅 Додайте печінкову масу або начинку разом з перемеленою цибулею в посудину з консистентною сумішю детально перемішайте.

🔥🍳 Розігрійте олію рослинну на сковорідці.

🍖 🍳 Консистентну суміш яка у вас вийшла помістіть на сковорідку та продовжуйте смажити на помірному вогні до утворення золотистої скоринки.

🧄 🥛 Подріблений часник перемішайте з майонезом, та перемастіть цим шари печінкового торту.

🥗 🌿 Подайте печінковий торт прикрашений салатом Бейбі-мікс та мікрогріном.

😊 📸 Насолоджуйтеся своїм печінковим тортом