№ Інгредієнт Маса нетто
1. Печінкова маса або начинка з печінки – 180 грам
2. Олія рослинна – 30 грам
3. Цибуля – 60 грам
4. Мука – 15 грам
5. Сіль – 2 грами
6. Перець чорний – 1 грам
7. Мікрогрін – 1 грам
8. Бейбі-мікс салат – 10 грам
9. Яйця – 2шт
10. Молоко – 1 стакан
11. Часник – 1 зубчик
12. Майонез – 100 гр
🛒 Замовити Печінкову масу або начинку з печінки ви можете в розділі Куратор для Horeca
Інструкція з приготування:
🥚 🥛 🧂 ⚫️🌾 В посудину додайте яйця, склянку молока, перець та сіль. Перемішайте віничком для збивання, додайте муку та детально перемішайте щоб утворилася консистентна суміш.
🧅 Далі цибулю перемоліть в блендері або в м’ясорубці.
🍖 🧅 Додайте печінкову масу або начинку разом з перемеленою цибулею в посудину з консистентною сумішю детально перемішайте.
🔥🍳 Розігрійте олію рослинну на сковорідці.
🍖 🍳 Консистентну суміш яка у вас вийшла помістіть на сковорідку та продовжуйте смажити на помірному вогні до утворення золотистої скоринки.
🧄 🥛 Подріблений часник перемішайте з майонезом, та перемастіть цим шари печінкового торту.
🥗 🌿 Подайте печінковий торт прикрашений салатом Бейбі-мікс та мікрогріном.
😊 📸 Насолоджуйтеся своїм печінковим тортом