№ Інгредієнт Маса нетто
- М’ясо свинячої вирізки 1 кг
- Сіль 4 г
- Чорний перець 5 г
- Петрушка приправа 5 г
- Кріп приправа 5 г
- Коріандр 4 г
- Цибуля 3 шт
- Базилік 4 г
- Паприка 4 г
- Олія рослинна 35 г
- Натуральний йогурт 200 мл
Замовити М’ясо свинячої вирізки ви можете в розділі Свинина
Інструкція з приготування:
🥩 🔪 Нарізаємо м’ясо на кубики розміром орієнтовно 4 на 4 см
⚫️ 🌿 🍃 🌶️ 🧅 🥛 Далі робимо маринад додаючи в каструлю сіль, чорний перець, петрушку, кріп, коріандр, базилік, паприку, олію рослинну, цибулю, натуральний йогурт.
🥩 🍲 Поміщаємо шматки шашлику в маринад і все детально перемішуємо .
🍲 ⏳ Залишаємо шашлик маринуватися на 8-10 годин в холодильнику. Періодично перемішуємо шашлик ( за 8 годин 2-4 рази).
🔥 Розпалюємо в мангалі дрова і чекаємо коли вогонь догорить і утвориться вугілля, чи використовуємо готове дерев’яне вугілля.
🥩 Шашлик нанизуємо на шампури і ставимо на мангал в якому наявне розжарене вугілля, систематично повертаємо шампури щоб шашлик приготувався з кожної сторони.