ШАШЛИК ІЗ СВИНЯЧОЇ ВИРІЗКИ

Шашлик із свинячої вирізки

№ Інгредієнт Маса нетто

  1.  М’ясо свинячої вирізки 1 кг
  2.  Сіль 4 г
  3.  Чорний перець 5 г
  4.  Петрушка приправа 5 г
  5.  Кріп приправа 5 г
  6.  Коріандр 4 г
  7.  Цибуля 3 шт
  8.  Базилік 4 г
  9.  Паприка 4 г
  10.  Олія рослинна 35 г
  11.  Натуральний йогурт 200 мл

Замовити М’ясо свинячої вирізки ви можете в розділі Свинина

 

Інструкція з приготування:

🥩 🔪 Нарізаємо м’ясо на кубики розміром орієнтовно 4 на 4 см

⚫️ 🌿 🍃 🌶️ 🧅 🥛 Далі робимо маринад додаючи в каструлю сіль, чорний перець, петрушку, кріп, коріандр, базилік, паприку, олію рослинну, цибулю, натуральний йогурт.

🥩 🍲 Поміщаємо шматки шашлику в маринад і все детально перемішуємо .

🍲 ⏳ Залишаємо шашлик маринуватися на 8-10 годин в холодильнику. Періодично перемішуємо шашлик ( за 8 годин 2-4 рази).

🔥 Розпалюємо в мангалі дрова і чекаємо коли вогонь догорить і утвориться вугілля, чи використовуємо готове дерев’яне вугілля.

🥩 Шашлик нанизуємо на шампури і ставимо на мангал в якому наявне розжарене вугілля, систематично повертаємо шампури щоб шашлик приготувався з кожної сторони.