Шніцель по-віденськи

Шніцель по віденськи

№ Інгредієнт Маса нетто

  1.  Філе для шніцеля 100 г
  2.  Паніровка 30 г
  3.  Олія рослинна 50 г
  4.  Яйце 0,5 шт
  5.  Лимон 40 г
  6.  Сіль 1 г

Замовити філе для шніцеля ви можете в розділі Куратор для Horeca

 

Інструкція з приготування:

 🥩 🔪🔨 Спочатку розрізаємо філе вздовж на дві частинки, відбиваємо кухонним молотком кожну частину філе.

🧂👌 Приправте філе для шніцеля сіллю за смаком.

🌿🍳🔥 Розігрійте рослинну олію на сковорідці середньої температури.

🥩 🥚 🍞 Занурте філе спочатку в розбите яйце, а потім в паніровку, щоб створити хрустке покриття.

🥩 🍳 🌿🔥 Покладіть паніроване філе на розігріту сковорідку з олією і смажте його до золотистого кольору та готовності. Обережно перевертайте шматочки філе під час смаження, щоб вони були рівномірно просмажені.

🍋 🌿 Подаємо шніцель по-віденськи з соком лимона і прикрашаємо зеленню. Лимон можна стиснути на шніцель, щоб додати свіжості та кислотності.

😊 Насолоджуйтесь своїм ШНІЦЕЛЕМ ПО-ВІДЕНСЬКИ.