№ Інгредієнт Маса нетто
1. Стріпси з курячого філе 80 г
2. Яєчна локшина 150 г
3. Пекінська капуста 30 г
4. Морква 45 г
5. Кунжут 1 г
6. Арахіс 10 г
7. Соус азіатський 100 г
8. Олія рослинна 40 г
9. Кінза 8 г
10. Паростки сої 10 г
11. Чилі-перець 2 г
🛒 Замовити стріпси з курячого філе ви можете в розділі Куратор для Horeca
Інструкція з приготування:
🍗🔥 Розігрійте рослинну олію на сковорідці. Додайте стріпси з курячого філе і смажте до золотистого кольору та готовності. Вийміть з пательні та відкладіть.
🍜🍲 Приготуйте яєчну локшину за інструкціями на упаковці. Отриману готову локшину розкладіть на тарілку.
🌱 Залийти окропом на 5 хв парустки сої, сцідіть воду.
🥜 Арахіс додайте до сковорідки з розігрітою олією і підсмажте до золотистого кольору.
Вийміть з пательні та відкладіть.
🥬🥕 Нарізану на смужки пекінську капусту і моркву підсмажте на сковорідці до м’якості.
🌶️🌿 Додайте соус азіатський та паростки сої. Приправте чилі-перцем за смаком. Потушіть разом із соусом протягом декількох хвилин.
🍽️🌱🍗🌰 До яєчної локшини на тарілку додайте стріпси з курячого філе, а зверху розкладіть мікс овочів з соусом та арахіс. Прикрасьте страву свіжою кінзою, та кунжутом.