Яловичина – це незамінний м’ясний продукт, який використовують кафе, бари та ресторани для приготування страв. Власники таких закладів зможуть порадувати своїх клієнтів смачними стравами, замовляючи свіжу або заморожену продукцію в “Території м’яса”.
Багато хто плутає телятину і яловичину, і вважає, що це одне і теж, але це зовсім не так. Телятина – це м’ясо теляти, найчастіше 4-5 місяців, а яловичина – це м’ясо дорослих корів і биків. Телятина відрізняється від яловичини більш вишуканим смаком. Також м’ясо довше може зберігатися в холодильнику і не буде жорстким.
Якщо ви задавалися питанням: а де ж купити яловичину оптом для ресторанів, бургерних і кафе, тоді ми можемо допомогти вам. “Територія м’яса” є виробником і постачальником яловичини. Завдяки унікальній технології забою, обвалювання та постачання яловичини, клієнти можуть бути впевнені у тому, що отримають якісну продукцію.
Усі сорти телятини яловичини, яке ми постачаємо, пройшли контроль якості, мають сертифікати та іншу необхідну документацію. Власники бізнесів можуть бути впевнені в якості яловичини, яку ми їм доставляємо.
Доставка здійснюється в бари, ресторани, бургерні та кафе. Якщо ви плануєте купити телятину і яловичину, залиште ваш номер телефону і наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом. Асортимент нашої компанії дозволяє купити яловичину за низькою ціною в “Території м’яса”.
Яловичину за вартістю можна порівняти зі свининою. Вас цікавить ціна яловичини? Менеджер нашої компанії зв’яжеться з вами. Для власників кафе, барів і ресторанів ціна на яловичину оптом буде значно нижчою, якщо замовлення буде об’ємним.
Вам достатньо вибрати цікаву для вас м’ясну продукцію на сайті. А для того щоб замовити яловичину, ви можете залишити свій номер телефону, і менеджер компанії вам передзвонить. Доставка здійснюється рефрежираторними авто в кафе, бургерні, ресторани та бари.
Якісна яловичина – це запорука успіху вашого столу. Свіжість яловичини перевірити досить просто. Звертайте увагу на колір м’яса, він має бути яскраво-червоним. Також дивіться на плями, їх бути не повинно. Можна перевірити свіжість також за запахом. Свіжа яловичина не має сторонніх запахів.
Якщо ви віддаєте перевагу молодій яловичині, тоді свіжість перевірити можна за гладкою і пружною поверхнею. Досить натиснути пальцем у будь-яку ділянку, і якщо поверхня повернулася в початкове положення – яловичина свіжа.
За термінами придатності, яловичина, як і свинина, може простояти в холодильнику цілих 5 днів. Фарш із яловичини можна зберігати не більше двох днів. “Територія м’яса” пропонує тільки якісну і свіжу продукцію клієнтам. Ви можете бути впевнені, що вся продукція на сайті відповідає всім нормам вирощування, зберігання.
Яловичина поділяється на кілька видів, які прийнято вважати сортами. До вищого ґатунку належать – огузки, філейна і грудна частина, спина, оковалок і кострець. До другого сорту належать – шия, лопатна і плечова частина, а також пашина. І до третього сорту відносяться – задня і передня гомілка, а також заріз.
“Територія м’яса” пропонує клієнтам якісну м’ясну продукцію. Ми вирощуємо, обробляємо і доставляємо м’ясо в кафе, бари та ресторани. Для оформлення замовлення достатньо залишити номер телефону на сайті.